Biuro

Biuro projektowe

Aranżację przestrzeni biura projektowego stworzyliśmy w oparciu o styl industrialny. Ścianę ze starej cegły oraz dużą powierzchnię szkła miedzy przestrzenią biurową a salką konferencyjną uczyniliśmy dominantą w wystroju wnętrza. Dla komfortu pracowników oddzieliliśmy strefę przejściową od strefy biurowej za pomocą ciemnoszarej ściany, tworząc korytarz, równocześnie nadając ścianie ażurową formę, by wizualnie nie pomniejszać pomieszczenia.

Zwykle zaniedbywaną wizualnie przechodnią strefę korytarza i poczekalni zaprojektowaliśmy jako atrakcyjną przestrzeń, czyniąc ją wizytówką firmy od samego wejścia do biura. Jasna, zielona wykładzina niczym trawnik prowadzi do poszczególnych pomieszczeń. Dzięki aranżacji wnęki pełniącej rolę poczekalni za pomocą siedzisk, geometrycznej tapecie i kulistej lampie stworzyliśmy przestrzeń, przez którą już nikt nie przejdzie obojętnie.